ЗА НАС

Цел на създаването на Венерджи Консулт ЕООД

Целта на създаването на “Венерджи Консулт” ЕООД е опит за запълване на пазарната ниша на новите изисквания в проектирането и изграждането на високотехнологични системи с приложение в индустрията, обществените сгради и дома.

Персонал

Висококвалифицираният персонал, с който фирмата разполага, е придобил опит в големи световноизвестни компании, използващи най-новите решения в областта на електрониката и автоматиката. Това гарантира качествено и оптимално приложение на съвременните технологии с техните високи изисквания към техническата грамотност на приложението им. Бурното развитие на техниката последните две десетилетия е основен двигател и ориентир за стремеж към постоянно по-високо квалифициране и повишаване на качеството и производителността на служителите в дружеството. Считаме, че условието за успех, в днешните времена на повишаващи се изисквания от клиентите ни към нас, е в създаване и поддържане на екип с развиващи се знания и умения.

Развоен отдел

Дружеството разполага с потенциал за проектиране и изработване на нестандартна апаратура и приложението и в различни области, както и развиване на готовите решения, в такива с по-широк обхват на приложимост. Високата надежност на изградените системи е наша основна цел и приоритет. Основна насока към развитието на дружеството е инвестирането в развойния екип, който е устремил силите си към една нова област - Домашната автоматизация - Умната Къща. Един перспективен отрасъл, обединяващ всички отделни системи в едно домакинство в една обща, което ще доведе до създаването на “Интелигентния дом” - такъв, какъвто го познаваме от научно-фантастичните филми.

Конкурентноспособност

Ние следим най-новите приложения на науката в промишлеността и бита и се стремим да ги въвеждаме с висока надежност и на оптимална цена. Постояният контакт с нашите чуждестранни партньори е достатъчна гаранция за конкурентноспособност и динамичност в променящите се с бързи темпове пазарни условия.

Предлагаме Ви

 • Качествено обслужване

  Висококвалифициран персонал осигуряващ качествено проектиране, монтаж и обслужване

 • Гаранция за качество

  Гарантирано качествена техника осигуряваща спокойствие и уют на нашите клиенти

 • Домашна автоматизация

  Продажба и монтаж на продукти с които можете да направите Вашия дом "УМЕН"

 • Системи за сигурност

  Продажба и монтаж на системи за видеонаблюдение, алармени системи, контрол на достъпа и пожароизвестяване.