x

Електрически инсталации

Електрически инсталации

Венерджи Консулт ЕООД предоставя на своите клиенти и услугата Електрически инсталации – проектиране, изграждане и ремонт. Електрическите инсталации изпълнени от нас са с високо качество на материалите и изпълнението. Предлагаме цялостно изграждане на къщи, кооперации и стопански постройки.

Проектантският екип, чиито услуги използваме е участвал в големи енергийни проекти и ще проектира вашата електроинсталация за сграда или къща по всички европейски норми с оптимално използване на материали и труд. От друга страна – качествените материали и консумативи и екипа електромонтажници с дългогодишен опит, гарантират надежната работа на уредите Ви, като защитават и опазват обитателите най-вече и имуществото Ви. Опитът ни в изграждане и поддържане на системите на Интелигентия дом – автоматизацията, системите за сигурност и видеонаблюдение, локалната компютърна мрежа ще Ви гарантира спокойствие и сигурност.

Електрически инсталации

 

И за да поддържаме пионерския дух на идеята за Умната къща, предоставяме една нова услуга – изграждане на Фотоволтаични и Ветрогенераторни системи за автономно захранване на къщи, вили, офис сгради и складови помещения. Тези системи ще осигурят необходимата електрическа енергия за битовата консумация, част от нея ще се съхранява, за да се използва, когато липсва природния ресурс, а оставащата част е възможно да се търгува с електроразпределителните дружества (и то на добра цена!). Опитът на един от инженерите ни с проектиране на фотоволтаичен парк от първите идеи до крайното узаконяване на централата е на разположение на клиентите ни. Тези системи са изключително подходящи за местностти, където няма електричество, или е неоправдано доставянето му, а защо не и в една офис сграда?! Ветровият и слънчевият потенциал на районите около Варна и Бургас е изключително богат – морският бриз носи необходимата енергия от вятъра, а големия брой безоблачни дни в региона е предпоставка за добра производителност на фотоволтаичните системи. „Венерджи Консулт“ ЕООД се наема да организира документалната и правната част на присъединяването на потребителите към преносната мрежа.

За да се ориентирате в цените на електроуслугите ни, можете да ги видите ТУК.

За изработване на точна оферта се вземат няколко фактора, които определят крайната цена – типа на строителството, проекта, използваните материали и срокове за изработка.

Може да отправите Вашите запитвания и чрез контактната форма по-долу: