x

Условия за доставка

НАЧИНИ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНА СТОКА

Продукти, които са поръчани от venergyconsult.com може да бъдат получени чрез доставка от куриерска фирма Еконт;

СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА ЧРЕЗ КУРИЕР

Стоки в наличност се изпращат до 1-2 дни след подаване на заявката, ако тя е направена до 15:00 часа. Ако заявката е получена след 15:00 часа, за начало на срока се счита следващия работен ден.

Поръчките за продукти, които не са в наличност се изпълняват в срок до 4 седмици. За възможната доставка и точният срок за доставка на стоки, които не са в наличност, ще бъдете уведомени на посочения телефон или e-mail за контакти. За стоки, които са излезли от производство или не е възможна тяхната доставка , ще бъдете уведомени на посочения телефон или e-mail за контакти.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА ЧРЕЗ КУРИЕР

Доставките на поръчаните стоки се извършват от куриерска фирма Еконт на адреса, посочен във Вашата поръчка. Цената за доставка не е включена в цената на продуктите. Нейната цена варира и зависи от тегло, размер на пратката и вид на поръчката. Цената за доставка зависи и от това, дали тя ще Ви бъде направена на посочен от Вас адрес, или до офиса на куриера.

За да получите информация относно стойността за доставка на поръчката Ви, моля използвайте някой от посочените методи:

  • Тарифен калкулатор на куриерска фирма Еконт;
  • Таблица с ценова листа на куриерска фирма Еконт;
  • Да се свържете се с нас на посочените контакти в сайта.

Калкулатор на куриерска фирма Еконт може да намерите на посочения линк:

Таблица на ценова листа на куриерска фирма Еконт може да намерите на посочения линк:

За всички възникнали въпроси по отношение стойността на доставката, моля не се колебайте да се свържите с нас на 0884 228111 или на e-mail: varna@venergyconsult.com