x

УСЛУГИ И ПОДДРЪЖКА

„Венерджи Консулт“ЕООД разполага със специалисти и инженери, извършващи гаранционен и следгаранционен сервиз и поддръжка на системите изградени от нас или от други фирми. Предлагаме коректност и адекватна реакция в съкратени срокове.
За всички новоизградени системи от компанията се предлага гаранционен срок, в който фирмата поема разходите за ремонт или замяна за възникнали фабрични дефекти. Ако обектите са извън територията на гр. Варна стойността на транспортните и командировъчни разходи се поемат от клиента. При изтекъл гаранционен срок можем да Ви предоставим фирмен сервиз с гаранция за отремонтираната техника.
При системите, при които е невъзможно и краткосрочно отлагане на ремонта (алармени, пожароизвестителни, компютърни), Ви предлагаме и абонаментна подръжка, с което се задължаваме за консултация в най-кратки срокове на работния ден, в който е подаден сигнала. Специалистите ни в конкретната област предлагат консултация по телефона за локализиране на проблема или отстраняването му.

 Предлагани услуги: